Logo Sems Fotografie

Zakelijk

Product-, portret- of evenementfotografie, de foto's moeten altijd bij uw onderneming passen. Of het nu voor uw website, folders of smoelenboek is, elke foto is een visitekaartje op zich. Voor uw onderneming is er altijd passende oplossing!

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Na een goed gesprek en een helder begrip van wat u wilt bereiken is het tijd voor het maken van de foto's. Deze worden vervolgens zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt zodat het resultaat naadloos aansluit bij uw doelstellingen.

 

Prijs: op aanvraag

Geen reiskosten voor locaties binnen een straal van 10km buiten Oosterhout (daarbuiten wordt er 35 cent per km gerekend)

Zakelijke portretten (voor bijv. je CV, LinkedIn-profiel, website van jouw organisatie, etc.)

Ga je solliciteren of wil je er simpelweg representatief uitzien op social media, zoals op LinkedIn? Val op met een foto die er uitspringt! Samen maken we de foto met de uitstraling die bij jou (en jouw toekomstige baan?) past.

 

Maak een afspraak zodat alles voor je klaarstaat als je komt. Je ontvangt jouw foto in hoge resolutie, in zowel kleur én zwart-wit. Vraag naar de mogelijkheden voor een shoot op locatie en/of een shoot voor meerdere vrienden/collega's.

 

Prijs: va. € 35,-

Geen reiskosten voor locaties binnen een straal van 10km buiten Oosterhout (daarbuiten wordt er 35 cent per km gerekend)

Voor particulieren

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie is het meest persoonlijke en de leukste manier om iets voor jezelf of voor iemand anders te doen. De ervaring en uiteindelijk ook de herinnering neem je voor altijd mee!

 

Denk aan: loveshoots, familieshoots, newbornshoots, binnen, buiten, etc. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Prijzen: vanaf € 129,- (voor een sessie van ca. 30-45 minuten met minimaal vijf digitale foto's in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt en drukklaar opgeleverd)

Geen reiskosten voor locaties binnen een straal van 10km buiten Oosterhout (daarbuiten wordt er 35 cent per km gerekend)

Fotoproducten

Die ene foto komt natuurlijk het beste tot zijn recht aan de muur. Ingelijst, canvas, plexiglas, hout, aluminium of een van de vele andere mogelijkheden. Kwaliteit gegarandeerd!

 

Prijzen: op aanvraag

 

Cadeaubon

Een fotoshoot is natuurlijk ook leuk om te geven. Bijvoorbeeld bij een housewarming, een jubileum of elk ander moment die je maar kunt voorstellen.

 

De cadeaubon is een e-ticket, voorzien van een persoonlijke boodschap, die je zelf kunt uitprinten. Desgewenst kan de cadeaubon ook worden opgestuurd naar de begunstigde. In dat geval wordt de bon in kleur uitgeprint, in de huisstijl van Sems Fotografie en in een A4-envelop verstuurd.

 

Prijzen: op aanvraag (+ eventuele verzendkosten)

Contact

Foto's zijn heel persoonlijk en daarom zie je hierboven misschien niet direct wat je eigenlijk echt wilt. Soms wil je net iets meer of net iets minder. Dat is natuurlijk geen probleem.

 

Vraag daarom, geheel vrijblijvend, alles wat je wil. Je mag zo specifiek zijn als je wilt via het contactformulier, maar je kan  natuurlijk ook bellen naar +31 (0) 6 23470040.

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

| SEMS FOTOGRAFIE

| Portretten en reportages

| Krommebeemd 1

| 4907 DS te Oosterhout

| SOCIAL MEDIA:

© 2016 - SEMS FOTOGRAFIE - design door Sem Lemmers

| CONTACT:

| +31 (0) 6 23470040

| E-mail: mail@semlemmers.nl

| Kvk: 65691725

| IBAN: NL17 INGB 0008 2163 90